torsdag 8. oktober 2009

Enda et orkide bilde.. Jeg er som dere sikkert skjønner fascinert av disse blomstene..

Dette bildet har jeg malt på et 30x40 cm lerret , akrylmaling ..

torsdag 1. oktober 2009

Edvard Munch`s " Skrik"....også på min måte


Bildet er malt med akryl på lerret , str 60x80.Her og har jeg gjort det litt annerledes..Har malt dette og i lilla og jobber for tiden med et i rødt!

Edvard Munch`s " Madonna"...men på min måte !


Et av de fineste bildene Edvard Munch malte . Her har jeg malt med akryl på lerret , 60x80 str. Som dere ser er fargene basert i lilla toner.
Dette bildet er solgt.

Orkideer er bare Fantastisk!!!


Dette er et bilde på 40x50 som jeg har malt , og det er som dere ser ikke helt ferdig enda...det blir det blir...jeg LOVER =) Jeg er litt utålmodig og bloggen er tom så da ble det sånn nå :)

Noe av det som inspirerer meg ...

Nå virker det som om høsten har gjort sin ankomst for alvor , og hva er vel bedre enn å sitte inne i " avslappingsuniformen" med tente lys og en kopp med noe varmt i?Det finnes mange ting som kanskje er vel så bra , men for min del er høsten den beste tiden!! =) Jeg har benyttet anledningen den siste tiden til å tørke støv av maleferdighetene mine.De har vært pakket bort altfor lenge , og etter noen spark i rompa tok jeg penselen fatt og malte noen bilder.Om noen av dere har tilbakemeldinger på godt og vondt tar jeg imot med stor takk!!